Bereiding
Snipper de sjalotjes fijn en snijd de kerstomaatjes in blokjes.
Halveer de zilveruitjes.
Breng een grote pot water aan de kook. Voeg de witte peperbollen, de tijm en de laurier toe. Kruid met zout. Laat even doorkoken. Leg de rogvleugels in het water en laat 10 minuten pocheren. Schep ze daarna uit het water, laat afkoelen en trek in reepjes.
Roer de olijfolie los met de witte-wijnazijn, sjalotjes, honing, mosterd en peterselie. Kruid met peper en zout. Meng de dressing, samen met de tomaatjes en zilveruitjes, door de vis.
Snijd de ciabatta in dunne sneetjes en rooster ze goudbruin in een broodrooster. Halveer het gepelde teentje look en wrijf ermee over de sneetjes brood. Druppel er wat olijfolie over en schep er de rogtartaar op. Werk af met een plukje waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.