Bereiding
Schil en snijd de aardappelen in vier. Spoel en kook de aardappelen in gezouten water.
Snijd de bloemkool in roosjes en schil de stam. Snijd de stam van de bloemkool in kleine stukken.
Snipper de ui en knoflook.
Verhit de olie in een kookpot en fruit de ui en knoflook. Voeg er het venkelzaad en de komijnzaadjes aan toe.
Doe de bloemkool erbij en meng alles goed om. Stoof het geheel 5 minuten. Snijd de tomaten in blokjes en doe bij de bloemkool. Schep er de curry onder en roer goed. Giet er de kokosmelk bij en laat 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.
Doe er de aardappelen bij en laat nog eens vijf minuten zacht pruttelen. Kruid met peper en zout. Pers er het limoensap bij en werk af met de korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.