Bereiding
Maak de paprikadip
Snijd de puntpaprika’s in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken.
Roerbak de groente, samen met de geperste look, 10 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout.
Schep alles in een blender.
Voeg de walnoten, 2/3de van de koriander, de honing, balsamico, komijnpoeder en een scheutje olijfolie toe en mix glad.
Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Maak het naanbrood
Meng de yoghurt en het bakpoeder onder de bloem. Kruid met peper en zout en kneed tot een soepel deeg.
Verdeel het deeg in 8 porties en rol er balletjes van. Rol de balletjes dun uit.
Bestrijk elk vel deeg langs beide kanten met olijfolie en gril ze goudbruin en gaar in een hete grillpan.
Werk af
Schep de paprikadip en een mooi kommetje. Werk af met de resterende koriander en druppel er nog wat olijfolie over.
Serveer met het naanbrood.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.