Ingrediënten
Voor de vulling
Extra
Voor het dipsausje
- stoommandje en bakpapier
Bereiding
Maak eerst de vulling
Spoel en snijd de paksoi fijn.
Doe het gehakt in een grote mengkom en rasp er de knoflook en gember bij.
Voeg er de paksoi en sojasaus aan toe. Kruid met peper en zout. Meng alles goed onder elkaar.
Maak de dumplings
Leg een een dumplingvel op je handpalm. Schep één koffielepel van het mengsel in het midden van het dumplingvel.
Maak je vingers nat en draai de dumpling in een zachte beweging dicht. Zet de dumplings op een bakpapier in een stoommandje.
Stoom de dumplings 8 à 10 minuten gaar door het mandje op een steelpan met water te plaatsen.
Maak ondertussen het dipsausje
Meng alle ingrediënten voor de dipsaus in een kommetje.
En verder
Serveer de dumplings in het mandje en werk af met lente ui, zwarte sesamzaadjes en gefruite uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.