Bereiding
Verwarm de oven voor op 190°C
Brokkel de geitenkaas in een maatbeker. Snijd de rode biet in kleine blokjes en doe ze bij de geitenkaas. Kruid met peper, zout. Doe er de honing bij en rits er de tijmblaadjes bij. Mix de vulling. Er mogen zeker nog enkele stukjes in zitten.
Rol het deeg uit op een werkvlak en steek hartjes uit het deeg met een vormpje, 4 hartjes per persoon. Zo komen we aan twee hapjes per persoon.
Tip: Geen hartjesvorm? Maak de hartvormpjes zelf met een stuk karton en snijd met een mes rond het hartje.
Leg op de helft van de bladerdeeghartjes een lepel vulling.
Leg er een bladerdeeghartje bovenop en sluit de randjes door met een vork het deeg plat te duwen.
Kluts het eigeel los met het water.
Smeer de hartjes in met het eigeel en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.