Bereiding
Snijd de ui, aardappel en de prei in stukjes. Fruit aan in wat olijfolie. Voeg de gevogeltebouillon en spek toe en laat 15 minuten koken.
Voeg 200 g erwten toe en laat nog 5 minuten verder koken. Verwijder het spek en mix de soep fijn, passeer door een puntzeef en kruid bij met peper en zout.
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en kook ze beetgaar in 8-tal minuten.
Snijd de tongschar in reepjes en bak ze krokant in wat boter. Meng de aardappelblokjes met 3/4e van de garnalen en de gebakken visreepjes.
Voeg de zure room, lente-ui en tomatenblokjes toe. Breng op smaak met peper, zout en truffelolie.
Duw de remoulade met een serveerring in het midden van een bord. Giet de soep rond de remoulade, werk af met een plukje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.