- Springvorm dia 20 cm
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de rode ui fijn en pers de knoflook.
Snijd courgette en rode paprika in blokjes.
Bak de ui met de look glazig in olie. Voeg het gehakt toe en bak rul.
Kruid met de oregano, de specerijen, peper en zout.
Voeg de courgetteblokjes, paprika en spinazie (in delen) toe en bak tot de spinazie is geslonken.
Rasp de geitenkaas grof. Snipper de peterselie en munt fijn.
Schep er de verse kruiden en de geitenkaas onder.
Bestrijk een 6-tal vellen filodeeg met olie en leg ze haaks in een ingevette springvorm. Schep de gehaktvulling in de vorm. Bestrijk de rest van de vellen filodeeg met olie, probeer wat propjes te maken van elk vel en verdeel alles over de schotel.
Plaats 20 minuten in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.