Bereiding
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Boen de aardappelen schoon, schillen hoeft niet. En snijd ze in halve maantjes, wedges. Hussel ze met een scheutje olijfolie en kruid met peper. Leg ze verspreid op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 40 minuten in een voorverwarmde oven.
Snijd de broccoli in roosjes.
Kook de erwtjes en broccoli in 8 minuten gaar in licht gezouten water. Giet af en plet ze fijn met een vork.
Roer er de yoghurt, witte-wijnazijn en de peterselie onder.
Voor de vis
Kluts het ei los in een diep bord. Doe wat bloem in een tweede diep bord en de fijngehakte hazelnoten in een derde bord.
Kruid de visfilets met peper en haal ze eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door de nootjes.
Bak ze goudbruin en gaar in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
Afwerking
Serveer de krokante vis met de aardappelwedges en de puree van erwten en broccoli.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.