Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de rode ui in halve maantjes en de witte uien in ringen. Pers de knoflook.
Neem een ovenbestendige pan met deksel. Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze aan in vetstof langs beide kanten goudbruin. Voeg de witte uiringen en look toe en bak even aan.
Giet er de barbecuesaus bij, zet het deksel op de pan en zet 1 uur in de oven. Draai het vlees halverwege om.
Haal het vlees uit de saus, verwijder het bot en trek het met 2 vorken uit elkaar. Schep het vlees terug in de saus. Rol het deeg uit op twee bakplaten en bestrijk met een laagje zure room. Kruid met wat peper en zout.
Verdeel de pulled pork en de rode ui over het deeg en plaats 15 minuten in de oven.
Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes.
Klop het citroensap met de honing, mosterd en 3 el olijfolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.
Hussel de ijsbergsla met de veldsla, kiemen en de dressing. Meng alles goed onder elkaar.
Haal de flammkuchen uit de oven, snijd in stukken en bedruppel met wat van de resterende saus. Bestrooi met de bieslook. Serveer met de frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.