Op een witte snijplank ligt de rechthoekige flammkuchen. Hij heeft prachtige groene tinten vavn de erwtjes, prei en blaadjes waterkers. Er ligt een groot mes langs om aan te snijden een potje met extra pesto van waterkers.

Flammkuchen met savooikool, prei, erwtjes en pesto

Geef de klassieke flammkuchen een verrassende, vegetarische upgrade met savooikool, prei, erwtjes en een vleugje pesto van waterkers. Perfect als lunch, diner of als originele borrelsnack die in de smaak valt bij iedereen!

Hoofdgerecht

40 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor het deeg

    Voor de topping

    Voor de pesto

19 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de bodem

    Meng de bloem, water, olijfolie en zout in een kom tot een soepel deeg. 

    Voeg extra water toe als het te droog is. Kneed het deeg 5 minuten, wikkel in folie en laat rusten terwijl je de toppings bereidt.

    Voor de groentjes

    Maak de pesto

    En verder

    Afwerking