Bereiding
Warm het water lauw op en meng de gist, laat 10 minuten rusten.
Doe de bloem in een grote mengkom, maak een kuiltje middenin het bloem en giet het water met gist erin. Voeg ook de olijfolie toe.
Roer om met een vork en voeg dan het beetje zout toe. Kneed met hand 10 minuten of 5 minuten met een keukenrobot. Dek daarna de kom af met een propere keukenhanddoek en laat 1 uur rijzen op een warme plaats.
Vorm het deeg in een ovale vorm en leg op een bakpapier op een bakplaat.
Prik gaatjes met je vingers in het deeg en duw er stukjes rozemarijntakjes in, bestrooi met het grof zout. Laat het deeg nogmaals 1 uur rijzen.
Besprenkel met wat extra olijfolie en plaats in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.