Een heerlijke plaattaart stat op tafel. Deze frangipanetaart ligt op een marmere snijplank en is afgewerkt met stukjes verse aardbeien en homemade muntsuiker. De taart is aangesneden en er ligt een stukje op een bord.

Frangipanetaart met aardbeien

Een perfecte combinatie van smeuïge amandelvulling en verse, zoete aardbeien, verpakt in een knapperige korst. Het ideale gebak voor de zomer.

Dessert

130 min

Gemiddeld

Personen 6

Ingrediënten

    Voor de bodem

    Voor de frangipane

    Voor de afwerking

    Voor de muntsuiker

16 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak het deeg

    Meng de bloem met de suiker en een snuifje zout in een mengkom.

    Meng de boterblokjes geleidelijk door de bloem, voeg ook het ijskoude water toe en mengt tot een homogeen deeg.

    Voeg eventueel extra bloem toe en kneed verder met de hand. Verpak de deegbal in plasticfolie en leg 1 uur inde koelkast.

    Maak ondertussen de frangipane

    Maak de taart

    Afwerking