Bereiding
Schil en snijd de aardappelen in vier. Spoel de aardappelen en kook ze beetgaar in kokend gezouten water.
Snijd het brood in kleine stukken.
Maak ondertussen de ansjovisboter. Hak de ansjovisfilets fijn en meng onder de boter. Pel en pers de knoflook erbij. Kruid met peper en meng de boter goed.
Bak de croutons goudbruin in een pan met olijfolie. Leg de croutons op een bord met keukenpapier en laat uitlekken.
Hak de helft van de salieblaadjes fijn.
Giet de aardappelen af. Verhit de helft van de ansjovisboter in een pan en bak de aardappelen goudbruin.
Voeg er de fijngehakte salieblaadjes bij en kruid met peper.
Warm de andere helft van de ansjovisboter op en giet over de aardappelen.
Schik de aardappelen op een schaal samen met de croutons en werk af met de andere helft van de salieblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.