Bereiding
Snijd de selder in blokjes en bak ze in boter beetgaar. Kruid met peper en zout.
Boen de krieltjes schoon en kook ze in 12 minuten gaar in licht gezouten water. Blancheer er de laatste minuut de zeekraal bij.
Meng de yoghurt met de mayonaise, mosterd en het sap van een halve citroen. Kruid met peper en zout.
Kruid de schartong met peper en zout en bak ze langs beide kanten goudbruin en gaar in boter.
Halveer de gekookte krieltjes. Maak een salade met de krieltjes, 2/3de van de zeekraal, tuinkers en selder. Meng er 2 à 3 eetlepels dressing door.
Schep de salade in een kom en bestrooi met de helft van de garnalen.
Leg de gebakken vis op een schaal en werk af met de rest van de garnalen en de zeekraal. Geef er nog wat partjes citroen bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.