

Bereiding
Kruidenboter
Meng voor de kruidenboter de mosterd, knoflook, peterselie en citroenrasp door de boter. Vorm er met behulp van een stukje plasticfolie een rolletje van en leg in de vriezer tot gebruik.
Groenten
Schil de wortelen en snijd in reepjes.
Blancheer de broccoliroosjes, sluimererwten en wortelen één voor één in licht gezouten water. Laat ze daarna schrikken onder koud water.
Vis
Bak de tongscharren in boter goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Verwarm intussen de geblancheerde groenten even in wat boter. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Afwerking
Verdeel de gebakken groenten over de borden. Leg er de vis bij en leg er bovenop een plakje van de mosterd-peterselieboter.
Werk af met wat little gem, lente-ui en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.