Bereiding
Maak de vinaigrette
Pel de rode ui en snipper fijn. Meng de ui met de kappartjes, olijfolie en appelazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet even apart.
Maak de vismarinade
Schil de zeste van de citroen.
Neem een kom en doe er de olijfolie en citroensap in.
Hak de koriander en peterselie fijn, en meng ze onder de olie met citroensap.
Pel het teentje knoflook en pers fijn. Roer de zeste samen met de kruiden en de knoflook onder de marinade. Breng op smaak met peper en zout. Meng nogmaals.
Laat de vis hier 30 minuten in marineren.
Maak de vis klaar
Doe wat olijfolie in een pan en laat warm worden. Bak de vis in de pan gedurende 2 à 3 minuten per kant.
Afwerking
Haal uit de pan, schik op een bordje en top met de vinaigrette. Serveer er de kropsla bij en een partje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.