Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de aardappelen met de schil beetgaar in gezouten water. Giet af en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Plet de aardappelen met de onderkant van een glas.
Overgiet met de olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de aardappelen 30 minuten in een voorverwarmde oven. Maak ondertussen de salsa verde.
Hak de dille en peterselie fijn. Doe de kruiden in een kommetje.
Snipper de ui fijn en voeg bij de kruiden samen met de kappers en chilivlokken.
Pers er de citroen bij en giet er de olijfolie ook bij. Meng goed onder en kruid met peper en zout.
Blancheer de erwtjes drie minuten. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
Haal de aardappelen uit de oven en doe er de erwtjes bij. Brokkel er de fetakaas over en schep er de salsa verde over. Werk af met wat dille en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.