Op een ovenschaal liggen krokante crushed potatoes met homemade romesco saus bovenop en afgewerkt met lamsgehakt. De overige romesco saus staat bovenaan voor wie wat extra wil. Er ligt een witte servette op het aanrecht van witte Marokaanse tegeltjes.

Gecrushte krieltjes met romescosaus en lamsgehakt

Aardappelen smaken altijd! Verwen jezelf met een heerlijk gerecht van gecrushte krieltjes, sappig lamsgehakt en een intense romescosaus. 

Kies steeds voor lamsvlees van bij ons, zoals Pastorale-lamsvlees. Vind hier een verkooppunt in jouw regio.

Hoofdgerecht

40 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de romescosaus:

15 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Spoel de krielaardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet de aardappelen af en schik ze op een bakplaat.

    Plet de aardappelen met de achterkant van een lepel. De aardappelen moeten barsten maar niet kapot pletten.