Bereiding
Spoel de krieltjes en kook gaar in kokend gezouten water.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Spoel de courgette en snijd in kleine blokjes.
Verdeel de aardappelen over een ovenschaal en snijd er een kruisje in met een mes. Crush de aardappel met de onderkant van een lepel.
Voeg de courgetteblokjes in de ovenschaal, zorg dat de gecrushte krieltjes bovenop de courgette liggen en overgiet met olijfolie en kruid met peper van de molen en zout. Verdeel er de gehalveerde teentjes knoflook tussen.
Rooster in de hete oven gedurende 15 à 20 minuten.
Haal uit de oven, verdeel er kleine blokjes brie over en schuif nog 5 minuten in de warme oven zodat de kaas smelt.
Haal de schotel uit de oven en werk verder af met de granaatappel. Pers de citroen erboven uit, breng op smaak peper van de molen en zout en werk af met frisse waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.