Bereiding
Verwarm de oven voor op 190°C.
Maak de champignons schoon. Haal het steeltje uit de champignons. Meng de roomkaas met de blauwe kaas en breng op smaak met peper.
Vul de holte van de champignons met het kaasmengsel.
Snipper de sjalot en knoflook fijn.
Fruit de sjalot en look aan in wat olie en voeg de gekneusde venkelzaadjes toe.
Voeg de tomatenpassata toe en laat 10 minuten onder deksel garen. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de ovenschaal in en vul deze met de tomatensaus.
Leg de champignons in de tomatensaus in de ovenschaal. Vul de ovenschaal met zoveel mogelijk champignons. Een beetje duwen en proppen mag, want de champignons zullen wat krimpen in de oven.
Bedek de champignons met de geraspte kaas en bak de gevulde champignons 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.