Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ° C.
Spoel de aardappelen en snijd ze met schil in dunne schijfjes, ev met behulp van een mandoline.
Schik de aardappelen in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout. Overgiet met de olijfolie en leg er de rozemarijn bij.
Plaats de ovenschaal 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de salsa
Spoel de tomaten en snijd in kleine blokjes. Pel en snijd de rode ui fijn.
Doe de tomatenblokjes samen met de rode ui in een mengkom en pers er de knoflook bij.
Giet er de olijfolie over en kruid met peper en zout. Pers er het sap van de limoen bij en meng er de kappers onder samen met de korianderblaadjes.
En verder
Controleer de aardappelen of ze gaar zijn door er met een aardappelmesje in te prikken.
Haal de aardappelen uit de oven en serveer met de tomtatensalsa.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.