Bereiding
Snijd de wortelen, het roodloof en het witloof in fijne plakjes. Besprenkel het witloof en het roodloof met wat limoensap.
Hak de dille en de bladpeterselie fijn en meng deze onder de gesneden groenten.
Maak de yoghurtdressing. Meng de mayonaise en de honing onder de yoghurt en breng op smaak met het overige limoensap en de zeste. Kruid met peper en zout.
Verdeel de yoghurtdressing onder de fijngesneden groenten. Haal de pitten uit de granaatappel.
Voeg deze toe samen met de rozijnen.
Snijd de Berloumi in frietjesvorm. Frituur de Berloumi gedurende 1 minuut op 190°C. Schud tijdens het frituren de frietjes los. Leg de Berloumi frietjes op keukenpapier. Kruid met peper en zout en serveer ze bij de salade van witloof.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.