

Gegrilde inktvis en paprika met kruidenolie
Simpel, licht en boordevol smaak! Deze gegrilde inktvis en paprika in ringen worden afgewerkt met een frisse kruidenolie van peterselie, bieslook, koriander en knoflook. Ideaal voor een kleurrijk bordje met pit. Lekker als tapas of bijgerecht bij een visbarbecue.
Bereiding
Snijd de paprika’s in ronde ringen en bak ze kort in een beetje olijfolie in een pan. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
Zet het vuur zachter en roerbak verder tot de paprika’s gaar zijn.
Grill de inktvisringen in een grillpan, strijk ze eerst in met olijfolie en grill dan kort op de pan, kruid met peper en zout.
Maak de kruidenolie. Pers de knoflook fijn en meng de gehakte kruiden, peper en zout en de rest van de olie.
Voeg de gegrilde inktvis en de kruidenolie toe aan de paprikaringen en laat nog 10 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.