Gegrilde koteletten liggen op een houten ronde snijplank te blinken. Er ligt een takje rozemarijn langs, een bordje met de gegrilde krieltjes en een potje met de salsa verde om toevoegen aan het vlees.

Gegrilde kalfskoteletten met salsa verde

op de barbecue

Zin in een zomers gerecht met pit? Deze gegrilde kalfskoteletten worden geserveerd met een levendige salsa verde van verse kruiden, kappertjes en een vleugje limoen. Perfect voor een smaakvolle barbecue of een gezellige avondmaaltijd gecombineerd met gepofte aardappelen en je favoriete groenten. 

Bijgerecht

25 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de salsa verde

16 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    4 uur of 1 dag op voorhand

    Pers de knoflook in een schaal en roer er de mosterd, witte wijn, honing en de olijfolie onder.  

    Kruid met peper en zout en leg er de kalfskoteletten in. Wentel ze langs beide kanten goed door de marinade, dek af en zet minstens 4 uur, liefste een nacht, in de koelkast.   

    De dag zelf

    Voor de salse verde