Bereiding
Snijd de rode ui fijn en overgiet met de balsamicoazijn. Schep om en zet opzij. Meng de helft van de waterkers met een scheut olijfolie en mix samen met de honing glad. Kruid met peper en zout en zet op een koele plaats.
Schil de knolselder en snijd in plakken van 1 cm. Kook de plakken gaar in licht gezouten water
Snijd het brood in blokjes. Pers de look en bak zacht in olijfolie. Voeg de broodblokjes toe en bak ze goudbruin. Kruid met peper en zout.
Pel de grijze garnaaltjes.
Roer de mayonaise los met de yoghurt en het currypoeder. Kruid met peper en zout.
Steek met een rond uitsteekvormpje 8 rondjes uit de gare knolselderplakken. Bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper. Gril ze goudbruin in een grillpan.
Schep een flinke lepel van het yoghurtsausje op elk bord en strijk mooi open. Leg er telkens twee gegrilde knolselderplakjes op. Bestrooi met de garnaaltjes en verdeel er de croutons over. Werk af met de rest van de waterkers en de gesnipperde ui. Serveer met het groene sausje en eventueel wat gemengde sla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.