Op een groot blauw/grijs bord ligt eerst een salade van rucola waarop de mooi gegrilde kotelet van kalfsvlees op ligt. De kotelet is in reepjes gesneden waarop de gremolata van tomaten en de oude kaas over gestrooid is. Naast het bord liggen de brokkelkaas en de rest van de gremolata.

Gegrilde kotelet met tomatengremolata en oude kaas

Breng wat flair op je bord! Deze gegrilde kotelet, bedekt met tomatengremolata en smeuïge oude kaas, is een festijn van smaken. Een must-try voor liefhebbers van de mediterrane keuken.

Hoofdgerecht

30 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de gremolata

    en verder

12 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Marineer het vlees

    Hak de naaldjes van de rozemarijn fijn. Giet er een scheutje olie bij en kruid met peper en zout. Bestrijk er het vlees royaal mee, dek af met plasticfolie en laat een half uurtje marineren.

    Maak ondertussen de gremolata

    Steek de barbecue aan

    Afwerking