Bereiding
Schil de knolselder en snijd in fijne reepjes.
Verhit een scheutje olijfolie en stoof de knolselder zacht. Giet in een ovenschaal.
Spoel de zeekraal onder koud water.
Pel en snipper de sjalot fijn.
Doe de sjalot, witte wijn, kippenbouillonblokje en water in een steelpannetje en laat inkoken tot je nog de helft hebt.
Voeg de room toe en laat nog 3 minuten inkoken. Voeg de zeekraal toe en kruid bij met enkele druppels citroensap en voldoende peper.
Giet bovenop de gebakken knolselder.
Maak enkele kleine insnijdingen in het vel van de rode poon. Leg de vis met vel naar boven op de knolselder en besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Plaats in een voorverwarmde oven op grillstand (max 220°C) gedurende 5-7 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.