Bereiding
Snijd de aubergine in de breedte in plakken van ongeveer een 0,5 cm dik.
Pers twee teentjes knoflook en roer er een scheutje olijfolie en de oregano onder. Hussel er de aubergineplakken onder en laat een half uurtje marineren.
Maak de marinade voor de vis. Pers de knoflook en meng er het komijnpoeder, paprikapoeder, citroensap en de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Bestrijk er de visfilets mee en laat 10 minuten marineren.
Maak de dressing voor de aubergine: meng de mosterd onder de mayonaise en voeg het citroensap en de olijfolie toe.
Gril de aubergineplakken een 5-tal minuten per kant tot ze mooi goudbruin zien.
Gril ook de visfilet zo’n 5 à 6 minuten per kant op de barbecue. Gebruik eventueel een stuk aluminiumfolie of een geperforeerd schaaltje.
Leg de aubergines en de vis op een serveerschaal. Werk af met de verse oregano en geef er het sausje bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.