Bereiding
Meng alle ingrediënten van de marinade in een schaal en leg er de steaks in. Laat de gemarineerde steaks gedurende een drietal uur in de koelkast staan.
Haal de uiringen door de bloem en fruit ze in de arachideolie. Haal de uiringen uit de pan als ze mooi bruin zijn en laat ze uitlekken op een keukenpapier.
Snijd de avocado en papaya in blokjes. Meng met de zwarte bonen, gehakte koriander, olijfolie, wijnazijn en wat limoensap.
Gril de steak en leg die op de salade. Werk af met de gefruite uiringen.
Leng de marinade aan met kokosmelk en laat even doorkoken.
Schil de zoete aardappelen en snijd in frietjes. Leg de frietjes naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en zeezout. Bak de frietjes gedurende 10 minuten in de oven (180°C).
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.