Bereiding
Kruid de steaks met peper en zout en bak ze in vetstof aan, 2 à 3 minuten langs elke kant. Haal uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie.
Blus de pan met een scheutje water en roer aanbaksels los. Roer er een klontje boter onder en hou de saus warm.
Snijd de uien in halve ringen en de rode bieten in partjes. Hak de boerenkool fijn.
Gebruik dezelfde pan en roerbak de uienringen 5 minuten in olijfolie.
Maak de blaadjes van de witloofstronken los en voeg bij de rode ui. Schep er ook de rode biet en boerenkool onder. Bak nog eens 4 minuten verder.
Breng op smaak met balsamicoazijn, tijm, oregano, peper en zout en bak nog 1 minuut verder.
Snijd de steak in plakjes. Schep de warme salade op de borden en leg er de plakjes steak bovenop. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.