Bereiding
Maak de vleesrub
Pers de knoflook fijn en meng met alle ingrediënten voor de vleesrub onder elkaar.
Bestrijk er het vlees langs beide kanten mee en laat 15 minuten rusten.
Maak de tomatensalsa
Bestrijk de maïskolven met wat olie en gril ze goudbruin en gaar in een grillpan of BBQ. Keer ze regelmatig om en laat afkoelen.
Snijd de kerstomaten in partjes. Snipper de rode ui fijn.
Snijd de koriander fijn.
Snijd met een scherp mes de korrels van de maïskolven. Meng er de kerstomaten, rode ui, koriander, limoensap, pijnboompitten en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
Voor het vlees
Gril het vlees goudbruin en gaar in een grillpan of BBQ, zo’n 5-tal minuten per kant. Keer regelmatig om.
Afwerking
Serveer de salsa bij de gegrilde steaks en geef er extra limoenpartjes bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.