Bereiding
Kook de eieren hard in kokend water. Bekijk onze pagina Hoe kook ik een ei voor extra hulp.
Snipper de ui fijn. Ontpit de olijven. Snijd de olijven en tomaten in stukjes.
Vermeng het gehakt met het ei, stukjes olijf en tomaat, paneermeel, ui, fijngeperste knoflook en de citroenzeste. Breng op smaak met peper en zout.
Vorm een gehaktbrood van het vlees met in het midden gepelde hardgekookte eieren.
Leg het gehakt in een ovenschaal en gaar 1 uur in een voorverwarmde oven van 180° C.
Snipper de sjalot fijn en bak glazig in olijfolie.
Voeg de risottorijst toe en roerbak 2 minuten. Blus met de witte wijn en laat de alchohol verdampen. Giet er nu de bouillon bij, zet het deksel op de pan en laat in ongeveer 20 minuten garen.
Schep er de pesto en de erwtjes onder en warm nog even verder op.
Serveer het gehaktbrood met de groene pesto en de rucola.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.