Gekonfijte tongscharfilet met spruiten, dooierzwammen en roomsausje

Gekonfijte tongscharfilet met spruiten, dooierzwammen en roomsausje

Gekonfijte tongscharfilet met spruiten, dooierzwammen en roomsausje

Hoofdgerecht

35 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

    Gekonfijte tongschar:

    Saus:

    Garnituur:

18 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Gekonfijte tongschar:

    Kruid de filets op de velkant met zout en besprenkel met limoensap. Vouw daarna de filets overlangs dubbel met de graatkant naar boven. Laat de tongscharfilets gedurende 20 minuten garen in de gesmolten boter op 50°C (alternatief is 10 minuten stomen op 60°C). Brand de tongschar voor het serveren kort af met een keukenbrander of steek hem even onder een hete grill.

    Saus:

    Garnituur

    Presentatie