Personen
4
Bereiding
De marinade
Schil het teentje look.
Snijd de oranje paprika in 2, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd in smalle reepjes.
Snijd de oranje paprika in 2, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd in smalle reepjes.
Mix de paprika, look, olie, piment d’Espelette, tijm en witte balsamicoazijn.
Voor de inktvis
Was de tentakels van de octopus. Droog ze met keukenpapier en snijd in kleine stukjes van 3 à 4 centimeter.
Leg ze in een kom en voeg de marinade toe. Bedek de kom met huishoudfolie en zet 3 à 4 uur koel, of tot de volgende dag.
De groene paprika
Was en snijd de groene paprika’s in blokjes, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten.
Prik afwisselend stukjes octopus en stukjes paprika op houten prikkers.
Het grillen
Warm je grillpan of barbecue op zonder vetstoffen te gebruiken en bak en kleur je brochettes.
Serveer warm!
Serveer warm!
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.