

Bereiding
Meng de hoisinsaus, plum saus, rijstazijn, limoensap, sojasaus, sesamolie, geperste lookteentjes en gember met de chilipasta. Roer tot een marinade. Leg de kalfskoteletten in de marinade en laat een paar uur tot een dag marineren.
Leg de koteletten in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 5 à 6 minuten. Of plaats ze vacuumverpakt in de steamer, tot ze een kerntemperatuur van zo’n 60 graden hebben bereikt.
Grill ze dan nog kort, ongeveer 2 minuten langs beide zijden, op de BBQ of in de grillpan.
Kook de noedels zoals op de verpakking vermeld staat. Snijd de komkommer, wortels en courgette fijn.
Meng de noedels met de fijngesneden groenten. Voeg enkele lepels van de marinade van het vlees toe. Werk af met de fijngesneden koriander en munt. Besprenkel naar smaak met wat limoensap.
Serveer de kalfskotelet met noedelsalade. Werk af met de fijngesnipperde lente-ui en de geroosterde sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.