Een spieringkotelet ligt op een grote witte schaal in reepjes gesneden. Ze is mooi gegrild en afgewerkt met verse kruiden zoals munt, bieslook en chilipeper die voor extra kleur zorgen. Er is een aardappelsalade bij geserveerd alsook een frisse pint.

Gemarineerde spiering met aardappelsalade en komkommer

Geniet van een culinair avontuur met onze gemarineerde spiering. De marinade, aardappelsalade en verfrissende komkommer vormen samen een perfect gebalanceerde maaltijd waar je zeker mee scoort. 

Hoofdgerecht

50 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de marinade

    Voor de aardappelsalade

17 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Minstens 4 uur op voorhand

    Meng alle ingrediënten voor de marinade en kruid met peper en zout. Leg er de spieringkoteletten in en laat minstens 4 uur, liefst een nacht, afgedekt marineren in de koelkast.

    Maak de aardappelsalade

    Steek de barbecue aan

    Afwerking