Schartong klaargemaakt als fishstick met een lichtgele mousselinesaus en een gekookt patatje... mmmm. Gezellig in een diep wit bord, op een houten plank geplaatst. Het pannetje met mousselinesaus werd er naast geplaatst voor wie er niet genoeg van krijgt.

Gepaneerde schartongfilet in kruidenkorst met mousselinesaus

Een mousselinesaus is een hollandaisesaus die je afwerkt met licht opgeklopte room. Deze fluweelzachte saus smaakt heerlijk bij een krokant stukje vis. Wij serveren hem met gekookte aardappelen.

Hoofdgerecht

40 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

    voor de mousselinesaus

16 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de vis klaar

    Verdeel de eieren over een diep bord en klop ze los. De bloem over een ander bord en de mengeling van paneermeel en gehakte kruiden over een derde diep bord.

    Maak de saus

    Afwerking