Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen, prik ze in met een mes en leg in een ingevette ovenschaal. Gaar ze 40 tot 50 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte.
Pel de garnalen. Pel de tomaten, snijd ze in blokjes.
Blancheer de boontjes in kokend lichtgezouten water, giet af en laat schrikken onder koud water. Snijd de boontjes en de augurkjes in kleine blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de garnalen met de boontjes, augurkjes, tomaat, sjalot, gehakte peterselie en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
Haal de aardappelen uit de oven en snijd er een spietje uit. Vul met de garnaalsalade. Serveer met nog wat extra garnaalsalade in een apart kommetje en een groene sla naar keuze.
Recept Ilse D'hooge
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.