Bereiding
Schik 4 aardappelen in een ovenschaal en bedek met grof zeezout. Plaats de ovenschaal gedurende 55 min in een voorverwarmde oven op 165°C.
Pel de Nieuwpoortse garnalen. Snipper de sjalot en bieslook fijn en snijd de resterende aardappel in fijne schijfjes op de mandoline.
Frituur goudbruin in arachideolie op 170°C, laat uitlekken op keukenpapier en besprenkel met fijn zout.
Haal de aardappelen uit de zoutkorst, snijd de hoed van de aardappel en lepel hem leeg. Prak dit fijn met een vork en meng dit met bieslook, sjalot en de yoghurt. Breng op smaak met peper van de molen. Vul de aardappelen terug op met het mengsel.
Schik hierop de handgepelde garnalen en de chips van aardappel en werk af met verschillende soorten zuring.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.