Bereiding
Warm de oven voor op 200 ° C.
Spoel en prik met een vork enkele gaatjes in de aardappelen. Leg de aardappelen op een bakplaat en pof de aardappelen 40 minuten afhankelijk van de grootte in de oven.
Maak ondertussen de chili sin carne. Snipper de ui en knoflook.
Verhit de olie in een pan en bak de ui glazig. Voeg er de knoflook aan toe bak 2 minuten. Voeg er de chilipoeder, kaneelpoeder en komijnzaadjes aan toe en laat nog eens 2 minuten meebakken.
Voeg er nu de tomatenblokjes en groentebouillon aan toe en laat 10 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.
Giet de linzen en bonen af. Spoel onder stromend water. Voeg aan de saus toe en laat vijf minuten meekoken.
Haal de aardappelen uit de oven en snijd ze overlangs open. Leg de aardappelen open en schep op elke aardappel een grote eetlepel yoghurt. Schep er de chili over en werk af met enkele blaadjes koriander. Snijd de limoen in partjes en serveer ze erbij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.