

Bereiding
Maak de geroosterde aardappelen
Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Was en schrob de aardappelen grondig en snijd ze in stukken.
Meng in een grote mengkom de mosterd, het look- en paprikapoeder, olijfolie en kruid af met zout en peper. Haal nu de aardappelen door het mengsel en leg ze op de bakplaat.
Bak de aardappelen voor 20 minuten, haal ze uit de oven en draai ze om. Stop ze terug in de oven en bak verder voor zo’n 15 minuten zodat ze krokant en goudbruin worden.
Maak de saltimbocca
Halveer de kalfslapjes. Bedek de bovenkanten met plakjes parmaham, leg een salieblad op iedere saltimbocca en steek vast met een tandenstoker.
Verhit een klontje boter in een braadpan samen met ½ el olijfolie en bak de saltimbocca aan beide kanten goudbruin. Kruid af met peper en zout en leg ze afgedekt op een schaal.
Giet de witte wijn in de pan, roer de bakresten volledig los en laat inkoken op een hoog vuur. Voeg nu de Marsala toe en laat even sudderen.
Voeg wat boter en het vrijgekomen sap van de saltimbocca toe aan de pan en roer tot wanneer je een homogene saus verkrijgt. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de saltimbocca samen met de knapperige aardappelen, de gewassen veldsla en werk af met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.