Bereiding
Pel en plet de knoflook.
Snijd de aardappelen in grove stukken. Snijd de venkel in fijne partjes.
Leg alles in één laag op een ovenplaat met opstaande rand of een grote ovenschaal.
Besprenkel met olijfolie en voeg de knoflook, tijm, rozemarijn, peper en zout toe. Roer om zodat alles goed gemengd is. Voeg de cider toe en plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 190°C gedurende 25-30 minuten of tot alles net beetgaar is.
Bereid intussen het varkenshaasje voor.
Snijd de kaas in dunne plakjes.
Snijd het varkenshaasje overlangs in, maar snijd het niet volledig door. Zorg dat je het kan openleggen zoals een boek.
Kruid de binnenkant met peper en zout en beleg met plakjes kaas. Vouw het varkenshaasje dicht, kruid met peper en zout en omwikkel volledig met plakjes spek.
Ontpit de peren en snijd ze in partjes.
Leg de peren en het varkenshaasje op de groenten en plaats in de oven op 200°C gedurende 20-25 minuten.
Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.