Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C.
Leg de aardappelen in een vuurvaste schaal, maak een insnede en pof ze in 15 minuten op 900 watt in de microgolfoven.
Verwijder het bittere hart van de witloof, pel de ui en snijd de stronken samen met de ui in fijne stukken. Stoof het witloof samen met de ui in wat boter en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
Bak het gehakt aan in een pan.
Meng het gehakt in een mengkom met de roomkaas, ketchup en knoflookpoeder. Voeg hier het witloof en de ui aan toe en meng goed.
Haal de aardappelen uit de microgolfoven, laat afkoelen en halveer ze. Hol ze nu volledig uit en vul de op met het gehaktmengsel en strooi er de gemalen kaas over en zet ze voor 10 minuten in de oven.
Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.