Bereiding
Snijd de ui fijn. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snijd fijn. Snijd de 2 paprika’s in blokjes.
Fruit de ui, chili en paprika’s aan in wat olijfolie. Laat glazig stoven.
Bak het gehakt in een andere pan rul in olijfolie.
Voeg het gehakt, de tomatenblokjes, tomatenpuree, uitgelekte bonen en maïs toe aan de paprika’s.
Roer om en voeg eventueel wat extra water toe. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
Laat 20 minuten sudderen onder deksel, op een zacht vuurtje.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de kapjes van de paprika’s, zet de paprika’s in een ingevette ovenschotel, vul ze met de chili con carne.
Strooi er de cheddar over en zet gedurende 35 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer met de nachochips, zure room en koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.