Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C
Snijd de puntpaprika’s overlangs in twee en verwijder de zaadlijsten en zaadjes.
Maak de rest van de groenten schoon en snijd in blokjes. Pel de rode ui en de knoflook en snijd fijn.
Doe 2 el olijfolie in een pan en voeg de fijngesnipperde knoflook, rode ui en de groentenblokjes toe. Laat even stoven en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
Leg de gehalveerde puntpaprika’s op een bakplaat met bakpapier en vul ze met het groentemengsel. Bedruppel met olijfolie en plaats zo’n 20 minuten in de oven.
Hak de walnoten en de bladpeterselie fijn.
Schik de rucola op een schaal en leg er de gevulde puntpaprika’s bij. Werk af met de gehakte noten en bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.