Bereiding
Snijd de visfilet in lange repen en paneer ze. Kruid de bloem met peper en zout.
Klop 2 eiwitten op en kruid ze met peper en zout.
Wentel de visreepjes in de bloem, klop goed af en haal ze door het losgeklopte eiwit en tot slot door het paneermeel. Bak 2 minuten in een friteuse op 180°C.
Snijd de witlof in fijne stukjes en voeg olijfolie en witte balsamicoazijn toe. Kruid met peper en zout.
Snijd de peterselie, bieslook, dragon, kappertjes, sjalot en augurk fijn. Meng ze nadien met vers gemaakte mayonaise.
Kluts de eidooiers met een scheutje azijn en een lepel mosterd. Voeg al kloppend een neutrale olie toe.
Kruid af met peper en zout. Breng de tartaarsaus op smaak met tabasco en worcestershire-saus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.