Bereiding
Snijd de brie in plakjes.
Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
Klop de eieren met de room los. Voeg de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de aardappelschijfjes goudbruin in je pannetje met wat olijfolie.
Voeg het eiermengsel toe, leg er 1 à 2 plakjes briekaas op en bak de minitortilla aan weerszijden goudbruin. Werk af met de peterselie.
Maak de salade
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.
Rasp de koolrabi grof.
Maak een dressing met de mosterd, honing, azijn, peperkorrels en olijfolie. Kruid met peper en zout.
Voeg de dressing toe aan de waterkers, meng er ook de koolrabi onder en bestrooi met de amandelschilfers.
En verder
Serveer de salade bij de tortilla’s.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.