Bereiding
Blancheer de erwtjes 5 minuten in licht gezouten water.
Schil de pastinaken en rasp fijn. Rasp de courgette en knijp er al het vocht uit. Snijd de lente-ui in ringen.
Meng de pastinaak met de courgette, lente-ui en de helft van de erwtjes. Voeg de bloem, havermout, bakpoeder, kaas en de eieren toe en meng alles goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak kleine groentekoekjes van het mengsel.
Plet de resterende erwtjes grof en meng er de munt en yoghurt onder. Kruid met peper en zout.
Kook de kwarteleitjes in 4 minuten zacht. Spoel onder water, verwijder de schaal en halveer ze.
Snijd de babykomkommers in plakjes.
Schep op elk koekje een lepel van de muntpuree. Werk af met plakjes komkommer, een gehalveerd kwarteleitje en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.