Bereiding
Maak de puree
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Halveer de butternut, pel hem en snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd nu ook de roosjes van de broccoli.
Kook de aardappelen samen met de butternut in gezouten water tot ze gaar zijn. Giet af en plet ze tot een smeuïge puree. Voeg nu de boter, voldoende nootmuskaat en peper en zout toe en meng alles goed onder elkaar.
Bak de broccoliroosjes op een hoog vuur tot wanneer ze beetgaar zijn en meng ze daarna onder de pompoenpuree.
Bereid de vis
Bestrooi de filets met peper en zout en wentel ze door de bloem.
Klop de eieren los, haal de vis erdoor en haal door het paneermeel. Zorg ervoor dat het paneermeel goed aan de filets plakt.
Neem een pan, verhit een klontje boter en bak de vis aan iedere kant goudbruin in ca. 5-7 minuten.
Serveer meteen samen met de groentenpuree.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.