Bereiding
Voor de chutney:
Schil de kweeperen en snijd in schijfjes, schil de appelen en snijd in blokjes. Doe alles in een kookpot met het water en het citroensap. Laat 20 minuten rusten.
Voeg de overige ingrediënten toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 30 minuten sudderen.
Verwijder het steranijs en prak de chutney met een pureestamper grof. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten bokaal in de koelkast.
Maak het aperitiefhapje:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Roer de geitenkaas met de tijm, oregano en honing los. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd het filodeeg in rechthoeken van 5 X 10 cm. Bestrijk met wat olijfolie. Schep op de onderkant van elk vel wat van het kaasmengsel op. Rol het deeg op. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 20 minuten in de oven.
Verzorg de afwerking:
Serveer met de kweeperenchutney.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.